Artan yoksulluğa karşı İzmir Dayanışması

07 Ocak 2022 Cuma 09:43
Artan yoksulluğa karşı İzmir Dayanışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi pandemi ve deprem sürecinde başlattığı İzmir Dayanışması’nı giderek ağırlaşan yaşam koşulları nedeniyle yeniden canlandırıyor. Başkan Tunç Soyer tüm İzmirlileri, İzmir Dayanışması’nın parçası olmaya çağırarak “Yoksulluğun hiçbir eve uğramadığı bir İzmir’i birlikte inşa edeceğiz. Umutluyuz, güzel günler yakın” dedi.İZMİR (İGFA)- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik vizyonu doğrultusunda derinleşen ekonomik krize karşı yeniden İzmir Dayanışması başlatılıyor. Kara kış destekleri kapsamında gıdadan nakdi yardıma, giysiden ısınmaya kadar tüm temel ihtiyaçlar için yurttaşların yanında olmayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi, pandemi ve depremde başlattığı İzmir Dayanışmasını bu kez “İzmir’in size ihtiyacı var” sloganıyla harekete geçiriyor. Kampanya ile kara kışı her geçen gün daha çok hisseden İzmirli yurttaşlara desteğin büyütülmesi hedefleniyor.

Sosyal medya hesaplarından İzmir Dayanışması’nı duyuran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Geçtiğimiz iki buçuk yılda birçok acıya birlikte göğüs gerdik. Çok şiddetli bir depremi yaşadık, kayıplarımız oldu, yas tuttuk. Bir yandan ekonomik krizle, bir yandan salgınla mücadele ettik. Her şeye rağmen bir arada durduk, her zorluğun üstesinden birlikte geldik.

Şimdi yine bir arada; tek yumruk olacak, düşeni kaldıracağız. Yoksulluğun hiçbir eve uğramadığı bir İzmir’i birlikte inşa edeceğiz” dedi. Başkan Soyer el birliğiyle İzmir’de, Türkiye’ye örnek olacak bir dayanışma ağı kurduklarını vurgulayarak şöyle devam etti: “Önce mutfaktaki yangını söndüreceğiz. Bu amaçla dayanışmamızın ilk adımını Gıda Paketi Kampanyamız ile atıyoruz. Tüm İzmirlileri bu dayanışmanın bir parçası olmaya davet ediyorum. Umutluyuz, güzel günler yakın" dedi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37