Artvin cezaevi arkası yol gündem oldu

07 Haziran 2022 Salı 18:35
Artvin cezaevi arkası yol gündem oldu

Artvin Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, Orta Mahallede gerçekleştirildi.

ARTVİN (İGFA) - Artvin Belediye Meclisi, Şeffaf Belediyecilik kapsamında halka açık bir şekilde gerçekleştirdiği Belediye Meclis toplantılarında; Haziran Ayı Olağan Belediye Melis Toplantısını Orta Mahalle’de bulunan Star (Havuz) Düğün Salonunda gerçekleştirdi.

Meclis Toplantısı Başkan Elçin’in, alınan kararların Artvin’e hayırlı olması dileklerinde bulunmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Haziran Ayın Belediye Meclis toplantısında öne çıkan gündem maddesi; İlimize yapmış oldukları katkılarından dolayı Borçka İlçesi nüfusuna kayıtlı İş insanı İsmet ACAR’a Fahri Hemşehrilik beratı verilmesinin kararlaştırılması oldu.

Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı; 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanması ile son buldu.

Halka açık bir şekilde gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısının ardından vatandaşların sorularını yanıtlayan Başkan Elçin şu açıklamalarda bulundu;

“Cezaevinin arkasındaki yol alternatif yoldur.  Ben kendi adıma ve mensubum olduğum parti adına söylüyorum. Sosyal medyada yazılar çıkıyor bu yola ne gerek vardır, söylemlerini ben duymadım. Ancak millet şunu söyledi Belediye bu yola niye sahip çıkıyor, belediye yapmadı dendi. Bu doğru DOKAP’ın Yeşil Yol projesi kapsamında Özel İdare tarafından yapıldı. Kötü de değil. Sosyal Medyada Belediye yolu teslim almıyor diye söylentileri geziyor. Biz Belediye olarak o yolu bize, temiz bir şekilde terkleriyle birlikte verin teslim alalım dedik. Henüz veremediler.

DSİ’den de bir yıldır biten hem arıtmayı hem de İsale hattıyla ilgili Hatila Suyunun devredilmesini istedik. Eksikleri olduğu için teslim alamadık.

Bu sene, Atmaca virajından aşağı köprü başına kadar doğalgaza abone olmak isteyip de doğalgaz yakmak isteyen herkes doğalgazı kullanmış olacak” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Yurtiçi Kargo
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37