Atakent Didim Mavi Lansmanı Görkemli Bir Davetle Gerçekleşti

12 Ekim 2021 Salı 11:04
Atakent Didim Mavi Lansmanı Görkemli Bir Davetle Gerçekleşti

İnşaat sektöründe yaklaşık 30 yıldır faaliyet gösteren Ataseven Group Akbük’te ‘Mutluluğu Maviliklerde Ara” mottosuyla hayata geçirdiği ‘Atakent Didim Mavi’ projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Mavi ve yeşilin ortasında yer alan 87 konut kapasiteli proje doğanın içinde yeni bir yaşam alanı sunuyor. Kemal EMLEÇ(Didim POSTASI)- Ataseven Group’un Akbük’teki ikinci projesi ‘Atakent Didim Mavi’ proje alanında gerçekleşen görkemli bir lansman ile tanıtıldı. İzmir ve Aydın’dan çok sayıda misafirin katıldığı etkinlikte konuşan Ataseven Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Serdar Ataseven, “Ankara İstanbul ve İzmir’de hayata geçirdiğimiz konut projelerimizden sonra Didim’de olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki süreçte üçüncü etabımızın da arazisini aldık. Bu etabın lansmanında da hep birlikte olmayı temenni ediyorum” dedi.

Ataseven Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven ise “Atakent Didim Mavi’nin her projemizde olduğu gibi bizde yeri çok farklı. Bizler yalnızca marka konut projeleri değil, birlikte yaşamanın ve paylaşmanın keyifle dönüştüğü yaşam alanları üretiyoruz. Satış ofislerinden, örnek dairelerine kadar projenin tamamını her bir detayla ilgilenerek tamamlıyoruz.” dedi

ÇEVREYE VE YATIRIMCILARA KATMA DEĞER 

‘Mutluluğu Maviliklerde Ara” adıyla tanıtılan Atakent Didim Mavi’nin  dairesi, katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Ataseven Group olarak güzel ve süregelen projeler planlayıp hayata geçirdiklerini anlatan Ataseven İnşaat Genel Müdürü Bertan Korkmaz ise "şu an içinde bulunduğumuz etap birinci etaptır.

Bu projelerimiz ikinci ve üçüncü etap olarak devam edecek. Daha önceki projelerimizde olduğu gibi hem çevreye hem de yatırımcılarına büyük bir katma değer yaratacağımızın farkındayız” diye konuştu.  Proje Müdürü Nilüfer Erol ise konuşmasında, “Didik Akbük’te yatırımlarımız devam edecek. Burada çok yeni dostluklar kurduk. Bu yüzden de çok mutluyuz. Herkesi Didim Akbüklü olmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

AKBÜK KÖRFEZ MANZARASI

Konuşmaların ardından Ataseven Group Satış Ekibi, Atakent Didim Mavi projesinin detayları hakkında bilgi verdi. Mavi ile yeşilin ortasında, sahile uzaklığı 1100 metre olan, Atakent Didim Mavi, Milas Bodrum Havaalanına 46, Didem’e 21 kilometre uzaklıkta yer alıyor.  Sitenin içinde panoramik manzaralı yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, havuz kenarında Pool Cafe, Çok Amaçlı Spor Sahası, Açık Hava Fitness, Çocuk Oyun Alanı, Açık Otopark, Amfi Oturma Alanı yer alıyor. 

Atakent Didim Mavi Projesi, 13.091,46 ㎡ site alanı ve 9.579,06 ㎡ peyzaj alanı ile mavinin kapılarını aralıyor. Farklı konut tiplerinde 30 adet 2+1 daire, 18 adet tek tip 3+1 daire, 12 adet tek tip 2+1 villa ve 27 adet tek tip 3+1 villa ile toplam 87 adet konut yer alıyor. 

 

Anahtar Kelimeler:
PolisMotosikletKaza
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37