Aydın'da yangınlarına karşı Komandolar ve Özel Harekat devriyede

22 Haziran 2022 Çarşamba 17:49
Aydın'da yangınlarına karşı Komandolar ve Özel Harekat devriyede

Aydın'da Jandarma Komando ve Özel Harekat Polisleri, yangın riski taşıyan orman bölgelerinde devriye görevine başladı.ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, Aydın İl Jandarma Komutanlığına bağlı 4 Komando timi ile İl Emniyet Müdürlüğü Polis Özel Harekat timleri, başta Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı olmak üzere yangın riski taşıyan ormanlık alanda görevlendirildiğini duyurdu.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan habere göre polis ve jandarma ekipleri, araç girişinin olmadığı sarp arazilerde de devriye atmaya başladı.

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, gazetecilere, kentin öne çıkan yeşil alanlarının ormanların yangından etkilenmemesi adına birçok kurum ve kuruluşla iş birliği içerisinde çalıştıklarını söyledi.

Orman yangınlarına karşı toplumu bilinçlendirme ve art niyetli kişiler varsa onlara karşı çeşitli tedbirler alma bakımından yürüttükleri faaliyetler olduğunu aktaran Aksoy, "Özel harekat Polisleri ve Jandarma Komando timleri ormanda dolaşarak hem şüpheli kişiler varsa onlarla ilgili araştırma yapıyor, hem de bölgede bir olumsuzluk olduğunda müdahale etmek adına alanda sürekli devriye görevi yürütüyor." diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37