Aydın Nazilli'de yaşayan Songül Kemiksiz, hayırseverlere seslendi

22 Kasım 2021 Pazartesi 15:51
Aydın Nazilli'de yaşayan Songül Kemiksiz, hayırseverlere seslendi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan, birçok hastalıkla mücadele eden yürüme ve görme engelli Songül Kemiksiz, kesilen ayağı ve kapanan gözlerinin tedavi masrafları için hayırseverlerden yardım istedi.D. Temel YURDAER (HÜRAYDIN GAZETESİ)- Nazilli ilçesinin Sümer Mahallesinde ikamet eden 45 yaşındaki Songül Kemiksiz, şeker hastalığı nedeniyle diz altından kesilen sol ayağı ve hipertansiyona bağlı olarak kapanan gözlerinin tedavi masrafları için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor. 12 yaşından bu yana şeker hastası olarak yaşamını sürdüren Kemiksiz'in, şeker hastalığı sol ayağına vurarak, diz altından bacağı kesilmek zorunda kalmış. 

Daha sonra hipertansiyonun sonucu olarak iki gözü de görmez olmuş. Başından bir evlilik geçen ve o evlilikten iki çocuğu olan Kemiksiz, şu anda Nazilli’de bir ailenin yanında yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Kemiksiz, şeker hastalılığının yanında hipertansiyon, böbrek yetmezliği, kalp yetmezliği, akciğerlerde sıvı yokluğu gibi birçok hastalıkla mücadele ediyor.

'GÜNEŞİ TEKRARDAN GÖRMEK İSTİYORUM'

Babasından kalan dul maaşı ile geçinmeye çalışan  Kemiksiz, "Kendi işimi kendim yaparak, dünyayı görmek ve dolaşmak istiyorum. Bir evlilik yaptım 2 çocuğum oldu, daha sonra ayrıldık. 9 ay sonra bacağım kesildi, gözlerim 5 aydır kör oldu. 2 tane isteğim var. Kesilen ayağıma protez ve kapanan gözlerimin tekrar açılması için tedavim konularında yardım bekliyorum. Güneşi görmek istiyorum.  Devletimizden ve hayırseverlerimizden bir yardım eli bekliyorum” dedi

Anahtar Kelimeler:
KandıraAbhazÇerkez
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37