banner55

Başkan Büyükakın:" Hep birlikte katkı sunmalıyız"

09 Ekim 2021 Cumartesi 11:12
Başkan Büyükakın:" Hep birlikte katkı sunmalıyız"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve İlçe Kent Konseyleri Başkanları, Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Aligül ve İzmit Özel Yurtlar Derneği Cihan Şenses birlikti ile yönetimlerini ağırladı. Başkan Büyükakın, "“Memleket meseleleri üzerine düşünerek insanların talepleri üzerine çalışmalar yaparak kentimizin değişim ve gelişimine katkı sağlayabilir, ülkemizin geleceğine hep birlikte daha fazla katkı sunabiliriz” dedi. KOCAELİ(İGFA)- Kent Konseyinde sağlık, spor, kültür, engelli, gençlik ve  daha birçok alanda konular hakkında gelecek fikirlere açık olduklarını belirten Başkan Büyükakın, "Şehrimizi her anlamda marka haline getirecek çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz" dedi. 

Gençlerin sorunlarıyla ilgili yapılabilecek her türlü çözüm fikrine açık olduklarını ve gönüllülük çalışmalarında yer aldıklarını dile getiren Başkan Büyükakıni, "Kenti yönetirken STK'ların talep ve istekleri bizim için değerlidir. Gençlik Meclisimizin yapacağı her türlü çalışmalarda her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha belirmek istiyorum” dedi.

Yurtlarla ilgili İzmit Özel Yurtlar Derneği Cihan Şenses ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Büyükakın, son olarak ayrıca, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar’ı da makamında konuk ederek, Atletizm başta olmak üzere spor çalışmaları üzerine istişareler gerçekleştirdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37