Bozcaada'ya İYİ Parti toplantısı

12 Ekim 2021 Salı 10:56
Bozcaada'ya İYİ Parti toplantısı

Bozcaada'da İYİ Parti Çanakkale teşkilatı aylık olağan toplantısı gerçekleştirildi. İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar başkanlığında gerçekleşen toplantının ardından heyet, ilçede bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.ÇANAKKALE(İGFA)-  İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar başkanlığı tarafından Bozcaada'da, İYİ Parti Çanakkale Teşkilatı aylık olağan toplantısı yapıldı. İl, ilçe ve parti teşkilatlarının katıldığı toplantıda konuşan İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, “Öncelikle geniş katılımlı gerçekleştirdiğimiz bu toplantıya ev sahipliği yapan Bozcaada İlçe Başkanımız Cevdet Çebi ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Saha çalışmalarını aralıksızlık sürdürdüklerini ve gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, "Gerek il başkanlığımız, gerek ilçe teşkilatlarımız ve başkanlarımız, gerekse kadın ve gençlik kollarımız aktif bir şekilde çalışıyor. Halkımızın sorun ve sıkıntılarını yanlarına giderek yerinde dinliyoruz" dedi. 

Toplantının ardından Bozcaada esnaflarını ziyaret eden İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve beraberindeki heyet, yoğun ilgi ile karşılandı. Esnafların sorun ve sıkıntılarını not alan İYİ Parti Çanakkale İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, çözüm için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37