Bursa Arama Kurtarma'nın iaşesi Yankı Yemek’ten

10 Haziran 2022 Cuma 14:13
Bursa Arama Kurtarma'nın iaşesi Yankı Yemek’ten

Yankı Yemek Sanayi, olası afet ve tatbikatlarda görev alan Bursa Arama Kurtarma Derneği’ne (BAKUT) iaşe desteği verecek. BAKUT ekibinin ilk üç günlük faaliyetinde, yeme içme, bakım ve barınma gereksinimleri firma tarafından ücretsiz karşılanacak.BURSA (İGFA) - Yankı Yemek Sanayi A.Ş, yaptığı eğitim ve arama kurtarma faaliyetleriyle başta Bursa olmak üzere Türkiye’nin sosyal ve doğal yaşamına katkılar sağlayan BAKUT’la iaşe protokolü imzaladı.

Hem doğal afetlere müdahale eden, hem verilen eğitimi pekiştirmek amacıyla tatbikat gerçekleştiren BAKUT ekibinin beslenme ve barınma gereksinimlerini üstlenen Yankı Yemek, gönüllük esasına dayalı faaliyet gösteren BAKUT üyelerinin moral ve motivasyonunu en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.

BAKUT Başkanı Cihat Öz ile birlikte iaşe protokolüne imza atan Yankı Yemek AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Dönmez, BAKUT’un gönüllü üyelerinin faaliyetleri ile insanların sosyal yaşamlarına dokunan Bursa’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu söyledi. Dönmez, deprem, yangın, sel, heyelan gibi doğal afetlerin yanı sıra kaybolma vakalarında arama kurtarma faaliyetleri ile insanları ölümün kıyısından alan gönüllülerin birer kahraman olduğunu vurguladı.

İlk 72 saatin arama kurtarma faaliyetlerinde yaşamsal önem taşıdığına dikkat çeken Coşkun Dönmez, üç günlük süreyi kapsayan iaşe protokolü ile BAKUT’un daha etkin ve verimli çalışma yürüteceğine inandıklarını ifade ederek, BAKUT ekiplerine her zaman destek olmaya hazır olduklarını kaydetti.

BAKUT Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Öz ise, deprem kuşağında yer alan Türkiye’nin 17 Ağustos depreminde binlerce canı kaybettiğini, binlerce insanın ise sakat kaldığını belirterek, Yankı Yemek'in kendilerine sunduğu fırsatın anlamı çok büyük olduğunu söyledi.

Anahtar Kelimeler:
FutbolTFF 3. Lig8. Hafta
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37