Bursa'da liseli gençlerden muhteşem konser

10 Haziran 2022 Cuma 15:04
Bursa'da liseli gençlerden muhteşem konser

Türkiye’nin en prestijli sanat okulları arasında yer alan Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi 2021-2022 eğitim öğretim yılına okul öğrencilerinin düzenlediği muhteşem konserle veda etti.BURSA (İGFA) - Bursa’da 1990 yılında kurulan ve 32 yılda resim ve müzik alanında önemli isimleri ülkemize kazandıran Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi, Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yıl sonu konseri düzenledi.

Düzenlenen konsere Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Eğitim Bir Sen Bursa 1Nolu Şube Başkanı Ramazan Acar, Okul Müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenci yakınları ve çok sayıda veli katıldı.

Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırlayıp derlediği konserde öğrenciler yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları ve yeteneklerini sergiledi.

Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi Orkestrası’nın sahne almasıyla başlayan konser, öğrencilerin solo performanslarıyla devam etti.

Birçok öğrenci enstrümanlarıyla birlikte yeteneklerini bireysel olarak sahnelerken, öğrencilerin performansları usta sanatçılara taş çıkarttı. Solo performansların ardından sahneyi okul korosu aldı. 9’uncu sınıftan 12’inci sınıfa birçok öğrencinin yer aldığı okul korosu seslendirdiği parçalar ile büyük alkış topladı. Konser Türk Sanat Müziği Orkestrası’nın sahne almasıyla sona erdi.

Öğrencilerin performansları usta sanatçılara parmak ısırttı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37