Bursa'da Mudanyalı muhtarlar özel günlerini kutladı

19 Ekim 2021 Salı 14:13
Bursa'da Mudanyalı muhtarlar özel günlerini kutladı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü'nün 192. yıldönümü dolayısıyla Muhtarlar Derneği düzenlenen programda konuşan Dernek Başkanı Levent Aşçı, muhtarların güçlerini Türkiye Cumhuriyeti'ndeki mühründen aldıklarını kaydetti.BURSA (İGFA) - Bursa'nın Mudanya ilçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan programda Mudanya Muhtarlar Derneği Başkan ve Hasköy Mahallesi Muhtarı Levent Aşçı tarafından çelenk sunuldu.

Mudanya Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Kadri Tok, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile bazı siyasi parti temsilcilerinin de hazır bulunduğu törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan Dernek Başkanı Levent Aşçı, muhtarlığın 192 yıllık merkezi yerel idareyi temsil eden kurumları arasında siyasal barışın sağlandığı tek müessese olduğunu kaydetti. Gücünü Türkiye Cumhuriyeti'ndeki mühründen aldıklarını belirten Muhtar Aşçı, böyle bir günde anılmak ve hatırlanmanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Mudanyalı muhtarlar daha sonra Mudanya Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakam Ayhan Terzi'nin izinde olması dolayısıyla muhtarları Nilüfer Kaymakamı Avni Oral vekaleten kabul etti. Ziyarette Kaymakam Refiki Mustafa Turan da hazır bulundu.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37