banner55

Bursa'dan Zonguldak'a yardım eli

14 Şubat 2022 Pazartesi 14:34
Bursa'dan Zonguldak'a yardım eli

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Güney Mahallesi'nde 10 Şubat'ta evi yanan aileye Bursa'dan yardım eli uzandı. Hayırseverlerin desteğiyle, içerisinde temel gıda maddeleri ve ev eşyaları olan bir kamyon yardım Zonguldak'a ulaştı.ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN/ (BURSA İGFA)-Geçtiğimiz günlerde evi yanan bir aile, Bursa merkezli Doğal Afet Sağlık ve Arama Kurtarma Derneği (DASKUT) eliyle hayata sıfırdan başlıyor.

Doğal Afet Sağlık ve Arama Kurtarma Derneği (DASKUT) bünyesinde, insani yardım için hizmet veren DASKUT HELP, son olarak Zonguldak'a kanat açtı. Yangında evi kullanılamaz hale gelen aileye, temel gıda maddeleri yanı sıra ev eşyaları da gönderildi. Bir kamyon yardım ihtiyaç sahibi aileye ulaştı.

Yardımların hayati önemde olduğunu belirten DASKUT Help sorumlusu Ahmet Özpekin "Sizlerin desteğiyle çocuk ihtiyaçları, giyecek, yiyecek, ev eşyaları gibi insani yardımlar için yola çıkıyoruz. Şimdi ise Zonguldak'ta evi yanan bir aileye, çamaşır makinesi de içinde olan erzak ve ev eşyaları gönderdik. İnsani yardım konusunda her zaman hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Hiçbir çocuk, hiçbir komşu aç yatmasın" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Bursa1 ölüİş Kazası
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37