Bursa Gürsu'da 'sosyal denge' sağlandı

09 Ocak 2022 Pazar 09:34
Bursa Gürsu'da 'sosyal denge' sağlandı

Bursa'da Gürsu Belediyesi’nde hizmet yapan memur ve sözleşmeli personeller, sosyal denge sözleşmesinin mutluluğunu yaşadı.BURSA (İGFA) - Bursa'da Bem-Bir-Sen ve Gürsu Belediyesi arasında imzalanan sosyal denge sözleşmesi ile memur ve sözleşmeli personellere tavan ücret üzerinden iyileştirme yapılarak maaşlarda iyileştirme sağlandı.

Toplu sözleşmede belirlenen en yüksek oran olan yüzde 120 üzerinden imzalanan sözleşmenin 2022 ve 2023 yıllarını kapsayacağı bildirildi.

Gürsu Belediyesi Toplantı Salonu’nda, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu ve Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Erkan Ataman ile personelin katıldığı törenle imzalanan sözleşme töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsu’muz için gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin kahramanları değerli çalışma arkadaşlarımın emeklerinin karşılığı olan bu sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sosyal denge sözleşme hakkının elde edilmesi ve yasalaşması yönündeyıllarca verdikleri büyük mücadeleyi anlatan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu da, Gürsu Belediyesi’yle imzalanan sözleşmenin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu. Uslu, Gürsu Belediyesi bünyesinde çalışan memurların sundukları hizmetlerin kalitesini daha da arttırarak, Sosyal Denge Sözleşmesi’nin teşekkürünü edeceklerini ifade etti ve memurlara çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37