Bursa İnegöl Belediyesi, ‘Tam Bana Göre Festivali'nde yerini aldı

17 Kasım 2021 Çarşamba 11:29
Bursa İnegöl Belediyesi, ‘Tam Bana Göre Festivali'nde yerini aldı

Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Tam Bana Göre Festival’de, İnegöl Belediyesi de yerini aldı. Gençlerle ilgili yapılan çalışmaların ve şehrin değerlerinin tanıtıldığı festivalde, DOSTUM branşları ve Baykoca Proje Ekiplerinin ürettiği Ginger’lar sergileniyor.BURSA (İGFA)- AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği “Tam Bana Göre Festival”i,  16 Kasım Salı günü 14.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açıldı. 21 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek olan festivalin açılışına İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da katıldı. Hem törende bulunan hem de İnegöl Belediyesi standında misafirlerini ağırlayan Başkan  Taban, İnegöl Belediyesi’nin gençlerle ilgili çalışmalarını sergilemekten keyif aldıklarını dile getirdi. 

İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Strateji Geliştirme Müdürlüğü işbirliğinde kapsamlı bir stant oluşturdu. Ağırlıklı olarak Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nin (DOSTUM) branşlarının tanıtıldığı stantlarda, İnegöl Belediyesi Baykoca Proje takımlarının faaliyetleri de yer aldı. Örnek çalışma olarak Baykoca ekiplerinin Zabıta personeli için ürettiği Ginger’lar festivalde sergilenmeye başladı. 5 adet gingera ilgi yoğun oldu. Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü’nün gençlere yönelik faaliyetleri de burada tanıtılmaya başladı.

Aynı zamanda milli sporcular olan DOSTUM oryantiring sporcuları fuarda yerini aldı. 21 Kasım Pazar günü de İnegöl Belediye Tiyatrosu festival alanındaki sahnede “Ayyar Hamza” oyunu ile festivale katılanlara bir gösteri sunacak.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37