Bursa İnegöl'de "Fotoğraf Maratonu" sonuçları belli oldu

18 Kasım 2021 Perşembe 15:38
Bursa İnegöl'de "Fotoğraf Maratonu" sonuçları belli oldu

İnegöl Belediyesi’nin BUFSAD ve İFSAD işbirliğinde düzenlediği Fotoğraf Maratonu sonuçları belli oldu. İnegöl’de Turizm, İnegöl’de Sosyal Yaşam ve İnegöl’de Endüstri başlığı altında 3 ana kategoride ve aynı zamanda vatandaşların katılımı için Mobil Kategoride aynı temalarla düzenlenen yarışmada, toplamda 18 kişi ödüle layık görüldü.BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi, doğayla sanatı buluşturmak adına  11-14 Kasım tarihleri arasında 4 gün süren Fotoğraf Maratonu düzenledi. Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BUFSAD) ve İnegöl Fotoğraf Sanatçıları Derneği (İFSAD) işbirliğinde yapılan yarışmaya, ülkenin her yerinden fotoğraf sanatçısı katıldı. Yarışmada her kategorinin 1’inciye 10 bin TL, 2’nciye 5 bin TL, 3’üncüye 3 bin TL ve Mansiyonlara ise 1500’er TL ödül verilecek.

İnegöl Belediyesi Fotoğraf Maratonunun tamamlanmasının ardından; DEÜ GSF Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Beyhan Özdemir, Fotoğrafçı ve TFSF Yönetim Kurulu Üyesi Cengizhan Günesen, BUFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Savaş, İFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çakır, İFSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Resul Gümüş, BUFSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Arca, Fotoğrafçı İbrahim Peynirci, Fotoğrafçı ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Orhan Cem Çetin ile BUFSAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Küratör Fahrettin Beceren’in yer aldığı jüri 17 Kasım tarihinde toplandı.

DERECEYE GİREN FOTOĞRAFLAR

İnegöl’de Endüstri kategorisinde; Hasan Zer Tül isimli 1’inci,  Nazım Tetik Genç Marangoz isimli fotoğraf 2., Alev Tanrıkorur Ahşap Oyma Sanatçısı Ökkeş Usta fotoğrafıyla 3’üncü oldu. 

İnegöl’de Sosyal Yaşam kategorisinde ise; Cuma Hazırlığı isimli fotoğraf ile Arzu İbranoğlu 1’inci oldu. Hatice Avcı Oyun isimli fotoğrafla 2’nciliği elde ederken, Hasan Zer Cemaat isimli fotoğrafla 3’üncü oldu.

İnegöl’de Turizm kategorisinde de; Ekrem Şahin Yol isimli fotoğrafla 1’inci oldu. Murat İbranoğlu Oylat Mağarası fotoğrafıyla 2’nci, Uğur Çimen Dostum isimli fotoğrafla 3’üncü oldu.

İnegöl’de Endüstri Mobil Kategorisinde Çiğdem Unker, İnegöl’de Sosyal Yaşam kategorisinde Şenol Sevim ve İnegöl’de Turizm Kategorisinde İsa Cıda ödül almaya hak kazandı. Mobil kategoride her yarışmacıya 1.500 TL ödül verileceği de ifade edildi.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37