Bursa İnegöl'de Mobil İstihdam Merkezi

08 Aralık 2021 Çarşamba 16:59
Bursa İnegöl'de Mobil İstihdam Merkezi

İnegöl Belediyesi VİM (Vatandaş İletişim Merkezi) aracı bugün yapılan lansman ile hizmete girdi. Şehrin mahalle ve sokaklarında hizmet verecek araçta istihdam Merkezinden tahsilat noktasına kadar pek çok hizmet mobil olarak vatandaşa sunulacak.BURSA (İGFA)- İnegöl Belediyesi tarafından yapılan kısa adı VİM olan “Vatandaş İletişim Merkezi” aracı, yapılan tanıtım ile hizmete girdi.

Kurumla ilgili pek çok işlem, VİM aracından yapılabilecek. Görevli personel ile birlikte hem merkezde hem kırsal mahallelerde sürekli ring halinde olacak araçta; bilgi edinme alanı, mahalle buluşmalarında ve mahalle ziyaretlerinde sorunların doğrudan sisteme işlenmesi, Mobil İstihdam Merkezi, Mobil Çözüm Merkezi ve Mobil Tahsilat gibi pek çok hizmet sunulacak.

VİM ile hizmeti vatandaşın ayağına götürerek çıtayı bir seviyeye taşıdıklarına değinen Alper Taban, “Vatandaş İletişim Merkez ile kurumumuzun hizmetlerini vatandaşlarımızın ayağına taşıyacağız. Vatandaşımızın mahallesine, işyerine taşıyacağız. Arkamızda gördüğünüz bu araç belediyemizin geçmişte kullandığı bir araç" dedi. 

 

 

Anahtar Kelimeler:
Multinet Up
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37