Bursa Mudanya'da kırmızı ışık ihlali: 3 ölü, 1 ağır yaralı

26 Ocak 2022 Çarşamba 13:29
Bursa Mudanya'da kırmızı ışık ihlali: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Güzelyalı Kavşağı'nda gece saat 23.00 sıralarında kırmızı ışık ihlali dolayısıyla meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.BURSA (İGFA) - Alınan bilgiye göre kaza, Uğur Çalışkan (35) yönetimindeki 16 SFB 64 plakalı aracın kırmızı ışık ihlali ile kavşaktan yeşil ışıkta geçen Yusuf Karademir (31) yönetimindeki 16 UCA 73 plakalı araca çarpmasıyla yaşandı. Çarpmanın etkisiyle birlikte ışık ihlali yapan araç sinyalizasyon lambasına çarparak savruldu.

Araç içerisinde sıkıştıkları tespit edilen üç kişi itfaiye ve vatandaşların yardımıyla araçlardan güçlükle çıkarıldı. 112 Acil Servis ile Mudanya Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan kırmızı ışık ihlali yaptığı öne sürülen araç sürücü Uğur Çalışkan ile araçta yolcu konumunda bulunan  Engin Demirayak  (35) ve Sezer Paçacı  (26) adlı şahıslar hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

Olayda ağır yaralanan diğer aracın sürücüsü Yusuf Karademir'in ise Bursa Şehir Hastanesi'nde tedavisi sürdüğü öğrenildi.

Kaza ile birlikte hurdaya dönen araçlar kurtarıcı ile olay yerinden kaldırılırken, Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler olayla ilgili tahkikat başlattı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37