Bursa Mudanya'dan yılın ilk yardımı tırı yola çıktı

11 Ocak 2022 Salı 14:59
Bursa Mudanya'dan yılın ilk yardımı tırı yola çıktı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde geçtiğimiz ay görevi başında vefat eden Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Necati Dikici anısına İHH Mudanya Temsilciliği tarafından organize edilen kampanyada giysi ve gıda kolilerinden oluşan yardım tırı Suriye'deki mülteci kamplara dualarla uğurlandı.BURSA (İGFA) - Bursa İHH İnsani Yardım Vakfı Mudanya Temsilciliği, yılın ilk yardım tırını geçtiğimiz ay görevi başında vefat eden Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi Edebiyat Öğretmeni Necati Dikici anısına Suriye'deki mülteci kamplara dualarla uğurladı.

Mudanya İmam Hatipliler Mezunları Derneği ve Mudanya Anadolu İmam Hatip Okulları'nın da destek verdiği yılın ilk yardım tırı kampanyasında 550 çift bot, 350 çift ayakkabı, 450 adet battaniye, 630 mont, un, gıda kolileri ve sıfır kıyafetlerden oluşan malzemeler Suriye'deki mülteci kamplarına gönderildi.

Mudanya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal'ın yanı sıra öğretmen ve öğrenciler de katıldı. Törende İHH Mudanya Temsilcisi Ogün Karagöz, tırın kalkmasına vesile olan öğrenciler, mezunlar ve veliler başta olmak üzere öğretmenlere ve İHH gönüllülerine teşekkür etti. "Kış kapıda çocuklar üşümesin" diyen Karagöz, Mudanya'dan sağlanan desteklerin iyilik tırlarıyla devam edeceğini söyledi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37