Bursa Osmangazi’den öğrencilere yurt desteği

06 Ekim 2021 Çarşamba 16:36
Bursa Osmangazi’den öğrencilere yurt desteği

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleştirildi.BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gündem öncesi meclis üyelerine geçen ay yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Osmangazi’nin 136 mahallesinde hizmetlerin devam ettiğini kaydeden Başkan Dündar, “Rutin belediye hizmetlerimizin yanında sosyal, kültürel ve tarihi mirasın yaşatılmasına yönelik çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Hisar’da 2 bin 400 yıl öncesine ait kalıntıların bulunduğu Hisar Arkeopark projemizde kazı çalışmaları önemli bir seviyeye geldi. Osmangazi’nin marka ürünleri olan siyah incir ve üzümü tanıtmak için geleneksel olarak düzenlediğimiz festivaller büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi. 8 ülkeden 80 akademisyenin katılımıyla 9. Altay Toplulukları Sempozyumu’na ev sahipliği yaptık. 30 Ekim’de TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop’un katılımıyla Ahmet Cevdet Paşa Mecelle Sempozyumu’nu gerçekleştireceğiz” dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak eğitime yaptıkları yatırımların meyvelerini aldıklarını ve Türkiye’nin örnek okulu Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi İsmail Konak’ın TeknoFest’te birinci olduğunu belirterek, “Bu başarılar bizleri gururlandırıyor. Ayrıca yurt ihtiyacı olan üniversite öğrencilerimize de destek oluyoruz. Belediyemize yurt ihtiyacı için başvuran 30 öğrenciden 17’sini Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi Yurdu’na yerleştirdik. Kükürtlü’de inşa ettiğimiz 96 öğrenci kapasiteli yurdumuzu da kısa bir zaman içinde hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37