Bursa ve Bosna arasındaki köprü ziyareti

02 Ekim 2021 Cumartesi 09:33
Bursa ve Bosna arasındaki köprü ziyareti

Bursa’dan Bosna’ya Kardeşlik Köprüsü’ projesi kapsamında Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i, Zavidovici Belediye Başkanı Haşim Muyanoviç ziyaret etti. BURS(İGFA)-  Nilüfer Belediyesi ortak olduğu ‘Bursa’dan Bosna’ya Kardeşlik Köprüsü’ programı dahilinde Zavidovici Belediye Başkanı Haşim Muyanoviç, tarafından ziyaret edildi. 

Kardeş kent ilişkilerini güçlendirmek için başlatılan BALKADER projesi kapsamında Nilüfer Belediyesi'ne yapılan ziyarette, Bursa Balkan Kadınlar Derneği Başkanı Hayriye Kosova, Zavidovici Kamu Kültür Müdürü Amer Haliloviç ve okul yöneticileri yer aldı. Ziyarete gelen Zavidovici Belediye Başkanı Haşim Muyanoviç, “Nilüfer Belediyesi’nin çalışmaları çok etkileyici. Sizlerle  kültürel, sportif alanlarda işbirliği yapmak isteriz. Nilüfer Belediyesi’nden öğreneceğimiz çok şey var. Sizi ve ekibinizi Zavidovici’de ağırlamayı çok isteriz” dedi.

Ziyaret edilen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Uzun bir aradan sonra
buluşmak bizi mutlu etti. Pandemi ilişkileri kesintiye uğratsa da bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Kardeş kentlerimizle dostluklarımızı pekiştirerek daha iyi noktalara taşımakistiyoruz. Bu tür ziyaretler çok önemli” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37