Bursa Yıldırım Belediyesi'nden sağlık iş birliği

07 Ocak 2022 Cuma 15:51
Bursa Yıldırım Belediyesi'nden sağlık iş birliği

Yıldırım Belediyesi, ‘Sağlıklı Birey Sağlıklı Toplum’ hedefi doğrultusunda Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile yeni bir iş birliği protokolü imzaladı.BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediyesi, gerçekleştirdiği kurumlar arası iş birliği ile ilçeye en iyi hizmeti götürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yıldırım Belediyesi, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ile ‘Sağlıklı Birey Sağlıklı Toplum’ protokolünü imzalayarak yürütülen ortak çalışmaların arasına bir yenisini daha ekledi.

Bursa’nın en büyük spor tesisi olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde yapılan protokol imza törenine, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz da katıldı. Protokol kapsamında, Yıldırım Belediyesi tesislerinden spor hizmeti alan kadınlar, özel gereksinimli çocukların aileleri ve kulüp lisanslı sporcularına yönelik Biyopsikososyal destek verilecek ve Sağlıklı Hayat Merkezleri danışanları ise Yıldırım Belediyesi Spor Tesislerini ücretsiz kullanabilecek.

İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte insan sağlığını önceleyen önemli bir iş birliğine imza attıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım Belediyesi olarak bizler göreve geldiğimiz günden bu yana 80 binden fazla her yaştan hemşehrimize spor yapma imkânı sunduk.

Bir yandan vatandaşlarımıza spor yapma imkânı tanıyacak tesisleri ilçemize kazandırırken öte yandan mevcut tesislerimizin fonksiyonlarını da iyileştiriyoruz. ’Sağlıklı Birey Sağlıklı Toplum’ protokolü kapsamında, lisanslı sporcularımız, özel gereksinimi olan evlatlarımız ve aileleri, kadın spor merkezlerimizden istifade eden kadınlarımız İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki ‘Sağlıklı Hayat Merkezleri’nden faydalanırken, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları da belediyemizin tesislerinden yararlanabilecek" dedi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37