Edirne'den iki okul finalde

16 Haziran 2022 Perşembe 11:19
Edirne'den iki okul finalde

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde END Productions tarafından bu yıl 24. kez düzenlenen, Türkiye’nin dört bir yanından bine yakın performansın başvurduğu “Liseler Arası Müzik Yarışması”nın finalistleri belli oldu.Erdoğan DEMİR / Keşan Postası (İGFA) - Edirne’den "Erkek Solist" kategorisinde Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi’nden bir öğrenci; "Kız Solist" kategorisinde İlhami Ertem Anadolu Lisesi’nden bir öğrenci finale kaldı. Edirneli öğrenciler, oylamanın yapılacağı SpotlighterApp üzerinden Edirnelilerden ve arkadaşlarından destek bekliyor.

Pandemi dolayısıyla iki yıldır online olarak gerçekleşen “Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu” unvanına sahip 24. Türkiye Liseler Arası Müzik Yarışması’nda 30 ilden 164 performans; Bireysel Kız Solist, Bireysel Erkek Solist, Bireysel Enstrüman, Grup ve Beste kategorilerinde dereceye girmek için oylanacak.

Oylamalar 20 Haziran akşamına kadar Spotlighter uygulaması üzerinden herkese açık olacak, kazananlar ise 29 Haziran’da açıklanacak.

29 Haziran’da açıklanacak olan 24. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın kazananları, aynı zamanda ödüllerin de sahibi olacak.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37