banner55

Gaziantep Büyükşehir'den amatör kulüplere nakdi yardım

26 Kasım 2021 Cuma 15:14
Gaziantep Büyükşehir'den amatör kulüplere nakdi yardım

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na Nakdi Yardım Lansmanı Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Federasyona bağlı 67 spor kulübünün her birine 4 bin Türk lirası destekte bulunuldu.GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı, "Spor Dostu Kent" mottosu ile  2017-2018-2019 yıllarında Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na yaptığı malzemeye yardımında yeni bir pencere açtı.

Bu kapsamda federasyona bağlı 67 spor kulübüne 4 bin Türk lirası yardım yapıldı. Büyükşehir Meclis Salonu’nda organize edilen nakdi yardım lansmanında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Araban Belediye Başkanı ve Araban Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hasan Doğru, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir, kulüp başkanları, yöneticileri ve sporcular hazır bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu da spor çatısı altında yapılan projelerin sayısının artacağı ve spora ve sporcuya her alanda destek olacaklarını belirtti. Lansmanın ardından GBB Başkanı Fatma Şahin ve protokol üyeleri katılımcılarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37