Geyve Belediye Başkanı Kaya, Başkan Tekin’in konuğu oldu

10 Mart 2022 Perşembe 13:09
Geyve Belediye Başkanı Kaya, Başkan Tekin’in konuğu oldu

Sakarya’nın Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Bilecik’in Pazaryeri Belediyesini ziyaret etti.Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) - Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in konuğu olan Başkan Murat Kaya, Başkan Tekin ile Pazaryeri Belediyesinin kadın İstihdamı konusunda yaptığı projeleri değerlendirdi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile birlikte Küçüklemalı Tabiat Parkı’nı Bozcaarmut Göletini ve Kınık Köyünü ziyaret etti.

Kınık Köyünde bulunan çömlek atölyelerini dolaşan Başkan Kaya çömlek çarkında çömlek yaptı.

Başkan Kaya’nın yapmış olduğu ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Tekin, “Geyve Belediye Başkanı değerli abim Murat Kaya ilçemizi ziyaret etti. Çalışmalarımız ve kadınlarımızın üretime katkı sağlaması adına fikir alışverişinde bulunduk. Kadın kooperatifi ve yöresel ürünlerin pazarlaması konusunda çok güzel çalışmalar yapan, belediyecilik anlamında tecrübelerinden her zaman yararlandığımız Kıymetli Başkanımıza ve Başarılı personeli Sevilay hanım’a ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya “Pazaryeri Belediye Başkanımız Sayın Zekiye Tekin hanımefendiyi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk, başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Başkanlar daha sonra projesi devam eden Konserve Fabrika alanına ziyarette bulunarak fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Kaya son olarak Pazaryeri Huzur Evine ziyarette bulunarak, Huzurevi sakinleri ile sohbet etti.

Başkan Kaya’ya, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i ziyaretleri sırasında Pazaryeri Belediye Meclis Üyeleri Selami Özdil ve Erkan Karakaş eşlik etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37