İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nde Ali Gözütok dönemi

08 Ocak 2022 Cumartesi 11:48
İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nde Ali Gözütok dönemi

TMMOB İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nde gerçekleştirilen 3’ncü Olağan Genel Kurulu’nda Ali Gözütok başkanlığa seçildi.  BURSA (İGFA) - Bursa Akademik Odalar Birliği’nde bulunan TMMOB İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin merkezinde gerçekleştirilen olağan genel kurula AK Parti Bursa milletvekili Atilla Ödünç, CHP Bursa milletvekili Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, AK Parti ve MHP il başkan yardımcıları, akademik odaların mevcut ve geçmiş dönem başkanları katıldı.

TMMOB İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin kurucu başkanı olan ve iki dönemdir görevde bulunan Nur Gül Arslan katılımcılara teşekkür ederken, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. İki dönem boyunca odanın gelişmesi noktasında yönetim kurulu ile birlikte önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Arslan, “Şimdi bir nöbet değişimi yaşanıyor. Ali Başkan ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

TMMOB İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin yeni başkanı Ali Gözütok da, geçmiş dönemlerdeki görevi dolayısıyla sektörün sorunlarını geçmiş tecrübelerden bildiğini söylerken, “Pandemi dolayısıyla ülke ve dünyada ekonomik anlamda yaşanan sıkıntılardan dolayı iç mimarlık mesleği daha fazla önem kazandı. İnşaat ve yapı maliyetleri enflasyon nedeniyle artış göstermiş durumda. Bu süreçte iç mimarlık, kamu kaynaklarının yararlı kullanılması adına büyük önem taşıyor. Birim maliyetler de yükseldi. Minimal, lokal ve kamuya mal olan yapılar için iç mimarlara büyük görevler düşüyor. Özel sektör kadar kamuyu da ciddi anlamda yüksek maliyetlerden kurtarmak için çalışacağız” dedi.

Ali Gözütok’un başkanlığı yürüttüğü TMMOB İç Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: “ Ali Muhsin Take, Nur Tezişçi, Aylin Aras, Mahir Bayram, Tuğçe Gönülsüzgil, Cengizhan Cengiz, Şükrü Erman Ünel, Buket Efendioğlu, Niyazi Özçakar, Ahmet Tuna Muhtar, İrem Çelik, Begüm Gülşeker”

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37