İSU'dan 2021 yılı değerlendirmesi

31 Ocak 2022 Pazartesi 10:45
İSU'dan 2021 yılı değerlendirmesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği altyapı yatırımları teknolojik yatırımlar ve sağladığı kesintisiz hizmet anlayışı ile Türkiye’de öncü ve örnek kurum olarak gösteriliyor. İSU gerçekleştirdiği yatırımlar işletmecilik faaliyetleri ve 2021 yılında yaşanan Marmara Denizi Müsilaj problemi konularını 2021 Yılı Değerlendirme toplantısında masaya yatırdı.KOCAELİ (İGFA)- İSU Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen bir gün boyunca süren değerlendirme toplantısına İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Yönetim Kurulu üyeleri Şükrü Karabalık, İsmail Baran, Uğur Susoy, Genel Müdür Yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri, birim şef ve sorumluları katıldı.

Toplantı açılış konuşmasında 2021 yılını değerlendiren İSU Genel Müdürü Ali Sağlık; “Su ve Kanal İdarelerinin ana misyonu bütün vatandaşlara kesintisiz temiz içme suyu vermek ve kirletilmiş suyu da arıtarak çevreye zarar vermeden alıcı ortamlara bırakmak. Biz Büyükşehir Belediye başkanımızın toplum nezdinde almış olduğu emanetin bekçileriyiz" dedi.

 İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, sahada görev yaparken vatandaş ile empati kurulmasının önemine vurgu yaparak;” Bizim bıkma ve vatandaşları dinlememe gibi şansımız yok. Tüm talepleri değerlendirerek gereken ne ise yapacağız. Sahada altyapı çalışmaları yaparken vatandaşlarımızın beklentilerine karşılık vermeliyiz. Hem altyapı çalışmalarına devam edeceğiz hem de vatandaşlarımızın günlük yaşamını en azami şekilde etkileyecek önlemleri alacağız" ifadelerini kullandı. 

“TÜRKİYE’DE 0 İLERİ BİYOLOJİK ARITMADA İLK KENT OLACAĞIZ”

2021 yılında İSU olarak belirlenen hedeflerin yerine getirildiğini ifade eden Ali Sağlık, Marmara Denizi’nde yaşanan müsilaj problemine dikkat çekti. “2021 yılında Marmara Denizi’nde müsilaj problemiyle karşı karşıya kaldık. Marmara Denizi’nde yaşanan müsilaj problemine en az etkisi olan kent biziz. Bu başarının kaynağına baktığımızda Türkiye’de şuan 0 biyolojik arıtma yapan başka bir kent yok. İnşallah 0 ileri biyolojik arıtmayı yapan ilk ilde biz olacağız. İleri biyolojik arıtma konusunda çalışmalarımızı yapıyoruz. ÇED raporları tamamlandı, proje ve ihale süreci devam
ediyor. 2024 sonunda 0 ileri biyolojik arıtmaya ulaşan ilk il biz olacağız. Bizim bütün hedefimiz çevre konusunda topluma en sağlıklı hayat standartlarını sağlamaktır” diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37