İzmir’de Foçalılar bedava tatilcilerde yaka silkiyor

İzmir'in Foça ilçesi bozuk yollardan, gelişi güzel yerde piknik yapan, tuvaletini yapan, çöplerini atan metro ile gelip etrafı kirleten günü birlikçilerden bunalan vatandaşlar yardım istiyor.

26 Temmuz 2021 Pazartesi 13:36
İzmir’de Foçalılar bedava tatilcilerde yaka silkiyor

İZMİR (İGFA) - Foça'da milyarlık evleri olan veya kirada oturan vatandaşlar tozdan topraktan bahçelerine bile çıkamadıklarını bu sıcaklarda pencere bile açamadıklarını canlarından bezdiklerini söylediler.

İngiliz Burnu'nda yaşayan vatandaşlar adına açıklama yapan Gürsel Özay Günay, sorunları dile getirdi.Günay “40 senedir burada yaşıyorum zaman zaman şikayetlerimiz oluyor. Ama en önemli sorunlardan biri bu yol her gün binlerce araç girip çıkıyor. Şubat ayından beri yol bu durumda toz toprak içinde kalıyoruz evimizde pencere bile açamıyoruz. Bu yolun en azından tek yön yapılması konusunda başvurularımız oldu ama dikkate alınmadı. Bu bölgede tuvalet olmadığından insanlar denize tuvalet yapıyor. Kesinlikle portatif çözümler bulunabilir. İnsanlar piknik yapmaya geliyorlar ağaçların dallarını kırıp ateş yakıyorlar. Sadece bu sene 3 kere yangın çıktı burada. Eski günlerde zaman zaman dolaşan belediye ekipleri vardı artık hiçbirini göremiyoruz" şeklinde dert yandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37