İzmit'te Halk Süt satışları başladı

03 Ocak 2022 Pazartesi 15:09
İzmit'te Halk Süt satışları başladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet 2022’in ilk projesinin Halk Süt projesi olduğunu açıkladı. Sosyal destek ihtiyacı olan vatandaşlar Halk Süt’e Kardeş Eller Mağazası’ndan ücretsiz olarak ulaşırken, alım gücü düşük vatandaşlar ise Halk Süt’e uygun fiyatla Çınar Halk Market’ten ulaşabilecek.KOCAELİ (İGFA)-  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Halk Süt projesini İzmitlilerle paylaştı. Halk Süt, ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz bir şekilde ulaşabilecekleri Kardeş Eller Mağazası ile alım gücü düşük vatandaşların uygun fiyata satın alabilecekleri Çınar Halk Market’in raflarında yerini aldı . Halk Süt 1 litre, 3 litre ve 5 litre olarak vatandaşa sunuluyor. 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet,  "Kadın kooperatiflerimizle birlikte İzmit’teki yerel süt üreticilerimizden süt alan bir firmayla yaptığımız anlaşma gereğince bundan sonra ihtiyaç sahibi ailelerimize Kardeş Eller Mağazalarımızdan 1 litrelik, 3 litrelik ve 5 litrelik olmak üzere 3 farklı boyda Halk Süt projemizi hayata geçirdik. Bu sütümüz piyasadaki diğer sütlere oranla besleyicilik değeri yüksek bir süt. Sütümüz doğal ve tam yağlı. Bununla rahatlıkla yoğurt yapılabilir. Sütümüz pastörize bir süt. Bu taze ürünün 7 günlük bir raf ömrü var.  

1 litrelik süt 12 lira, 3 litrelik süt 30 lira, 5 litrelik süt ise 48 liradan raflarda yerini alacak. Piyasa koşullarına baktığınızda bu kalitenin çok daha altına sahip sütler bile 15 liradan satılıyor" dedi. 

Son Güncelleme: 03.01.2022 15:19
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37