banner55

İzmit Tiyatro Günleri sona erdi

Kocaeli'de İzmit Belediyesi'nin pandemi nedeniyle sahnelerden uzak kalan yerel tiyatro topluluklarını yeniden seyirciyle buluşturmak adına 26 Temmuz’da başlattığı İzmit Tiyatro Günleri, yerel tiyatro kurucuları ve oyuncularının söyleşisi ile tamamlandı.KOCAELİ (İGFA) - Sanata ve sanatçıya değer veren İzmit Belediyesinin, sahnesi ve repertuarı olan yerel tiyatro topluluklarına destek vermek ve aynı zamanda vatandaşları sıcak yaz akşamlarında sanatla buluşturmak amacıyla düzenlediği İzmit Tiyatro Günleri sona erdi.

09 Ağustos 2021 Pazartesi 12:27
İzmit Tiyatro Günleri sona erdi

26 Temmuz’da başlayan İzmit Tiyatro Günleri kapsamında Alternaif Tiyatro, 262 Tiyatro, Oyun İstasyonu ve Çevre Tiyatrosu oyuncularının doğaçlama komedi, trajikomedi ve müzikli çocuk oyunları gösterileri vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle takip edildi. 

İzmit Tiyatro Günleri’nin kapanış programında Çevre Tiyatrosu kurucu ve oyuncuları Bucan Ekin Şimşek ile Halil Efe Yılmaz, 262 Tiyatro kurucu ve oyuncuları Salih Yücel ile Pervin Sarıkaş, Alternaif Tiyatro kurucu ve oyuncuları Ersin Çakmak ile Tufan Sezerli yer aldı. İzmit Tiyatro Günleri ile yeniden sahnelere çıkarak izleyiciyle buluşmanın büyük bir keyif olduğunu aktaran tiyatrocular, kendilerini böyle bir imkânı sunan sanatçı dostu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37