banner55

İzmit’in parklarında bakım onarımlar sürüyor

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında parkların bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyorKOCAELİ (İGFA) -Parkların daha estetik ve konforlu bir yapıya kavuşmasını isteyen İzmit Belediyesi, vatandaşların uğrak yerlerinin başında gelen park ve yeşil alanlarda bakım, yenileme ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

04 Ağustos 2021 Çarşamba 12:56
İzmit’in parklarında bakım onarımlar sürüyor

İzmit Belediyesi bir hafta içinde, Cumhuriyet Mahallesi Bünyamin Akman Parkı, Kocatepe Mahallesi Lale Parkı, Malta Mahallesi İhsan Dede Parkı, Serdar Mahallesi Veysel Esin Parkı, Yahyakaptan Mahallesi 75. Yıl Cumhuriyet Parkı, Yeşilova Mahallesi Nilüfer Parkı ve Şehit Taner Durmuş Parkı, Zabıtan Mahallesi Dr. Ertan Okançay Parkı ve Fevzi Çakmak Mahallesi B1-4 ve B1-6 arasında bulunan parklarda zamanla deforme olan oyun gruplarını tamiri gerçekleştirerek, kamelyalarda boyama çalışması yaptı.

Ayrıca tüm parklarda uzayan ve kötü bir görüntüye neden olan otlar kesildi. Parklarda başlatılan kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları kent genelinde devam edecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37