Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç: "Her şeyde en iyi olmak zorundayız"

24 Kasım 2021 Çarşamba 17:28
Kamu Baş Denetçisi Şeref Malkoç: "Her şeyde en iyi olmak zorundayız"

Kamu Baş Denetçisi, Ombudsman Şeref Malkoç, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için geldiği Kahramanmaraş’ta "hem kurum faaliyetlerini tanıtıyoruz, hem de illerin sorunları ile ilgili rapor hazırlıyoruz" diyerek kurum çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Tural ŞAHBAZLI (Kahramanmaraş İGFA)- ‘Ombudsman Halkla Buluşuyor’ programı kapsamında Kahramanmaraş’a gelen Ombudsman Malkoç Program öncesi Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’u valilik makamında ziyaret ederek, şeref defterini imzaladı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ombudsman Şeref Malkoç şu ifadeleri kullandı; "Halkın derdini dinleyen, sıkıntısına paydaş olup çözmeye çalışan kurumlardan biriyiz. Kamu denetçiliği kurumu Türkiye’nin en genç ve dinamik kurumlarından birisidir.

Bizler Anadolu’nun değişik şehirlerine gidip hem kurumumuzun tanıtımını yapıyoruz hem de il yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve mülki amirlerimizle birlikte halkımızı, sivil toplum örgütlerini, vatandaşımızı, muhtarlarımızı buluşturuyoruz. Ziyaret ettiğimiz ilin sorunlarını kamu denetçiliği açısından inceliyoruz, istişareler yapıp sorunları raporlayıp TBMM’ye, ilgili bakanlıklara ve sayın Cumhurbaşkanımıza sunuyoruz" dedi.

Baş Denetçi Malkoç valilik ziyareti ardından Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti ve ‘Ombudsmanlık ve Türkiye’nin 2023 Hedefleri’ programına katıldı.

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37