banner55

KASKİ’den Bünyan ve Sarıoğlan'a yatırım

14 Ekim 2021 Perşembe 09:44
KASKİ’den Bünyan ve Sarıoğlan'a yatırım

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, yeterli miktarda içme suyu temini için Bünyan ve Sarıoğlan ilçelerinde 3 milyon 864 bin TL yatırım bedeli ile 11 kilometrelik terfi hattı imalatı gerçekleştiriyor. Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü, yeterli miktarda içme suyu temini için Bünyan ve Sarıoğlan ilçelerinde 3 milyon 864 bin TL yatırım bedeli ile 11 kilometrelik terfi hattı imalatı gerçekleştiriyor. 
 
KASKİ Genel Müdürlüğü, Bünyan Karacaören ile Sarıoğlan Yıldırım Mahallelerinde içme suyu terfi hattı imalatı işine başladı. Yatırım bedeli 3 milyon 864 bin 181 TL olan iş kapsamında, yaklaşık 11 bin metrelik hat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında ayrıca bölgeye 1 adet 200 metreküp hacminde içme suyu deposu ve 1 adet terfi merkezi de inşa edilecek.
 
Kısa bir süre sonra tamamlanması planlanan proje ile her iki mahallede ikamet eden vatandaşlar kesintisiz ve yeterli miktarda içme suyuna kavuşmuş olacak.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de içme suyuna yönelik çalışmaların titizlikle devam edeceğini belirterek “Gelecek nesillere daha yaşanabilir ortamlar bırakmak için sorumluluğumuzun farkındayız” dedi.  
 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37