Kayseri'den ahde vefa programı

14 Ocak 2022 Cuma 16:18
Kayseri'den ahde vefa programı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları’nın Develi’de gerçekleştirdiği ‘Ahde Vefa Programı’ dolayısıyla ilçeyi ziyaret ederek, partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri'ye bağlı Develi’deki AK Parti Kadın Kolları Ahde Vefa Programı’na Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, AK Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan ile il ve ilçe kadın kolları üyeleri katıldı. 

AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları ile ilçe kadın kolları üyelerinin yer aldığı programda kadın kolları üyelerini ‘Olmazsa olmaz’ olarak niteleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları üyelerinin yılmadan hizmet etmeyi sürdürdüklerini dile getirerek, “Sizler fedakâr hanımefendiler, davamızın olmazsa olmazı olarak, hep vurguladığımız ‘durmak yok, yola devam’ diyorsunuz da ben koşmaya devam diyorum koşmaya. Çünkü haklı bir davanın savunucusuyuz” dedi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37