Kayseri Hacılar'a hükümet konağı

11 Şubat 2022 Cuma 08:21
Kayseri Hacılar'a hükümet konağı

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmesinden olumlu yanıt alarak bu yıl içerisinde Hükümet Konağı’nın yapımına başlanacağını söyledi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Ankara temasları kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’ı makamında ziyaret etti. Özdoğan, ilçede devam eden ve yeni başlayacak projeler için görüşmeye gittiği Ankara’dan, Hacılar için hep destek aldıklarını söyledi.

Başkan Özdoğan, ziyaretleri kapsamında görüştüğü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilçeye yapılacak olan yeni hükümet binasıyla ilgili bilgi verdi.

Hacılarda yapılan çalışmalardan bahseden Özdoğan, “Her zaman bizler için emeğini esirgemeyen ülkenin ve milletin güvenliği için tüm suç örgütleri ve suçlularla başarılı bir şekilde sonuna kadar mücadele eden Sayın Bakanımızla ilçemizde yapılacak olan yeni hükümet binamızla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bakanımızın talimatları ile İçişleri Bakanlığımız tarafından 2022 yılı içerisinde yapımına başlanacak olan Hükümet Konağının ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın bakanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret eden Başkan Özdoğan, Özhaseki bakanın her konuda destek olduğunu belirtti.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapılan her iş Hacılar’ın değerini artırıyor. Belediye başkanımız Hacılar için gece gündüz demeden çalışıyor. Allah emeklerini zayi etmesin. Bizlerde ilçemiz Hacıların daha da gelişmesi adına elimizden gelen gayret ve desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37