Kayseri Hacılar 'altın çağ'ını yaşıyor

03 Ocak 2022 Pazartesi 17:03
Kayseri Hacılar 'altın çağ'ını yaşıyor

Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, 2021 yılının dolu dolu geçtiğini belirtti. Verilen sözlerin bir bir yapıldığını hatırlatan Özdoğan, 2021 yılı içerisinde “Hacılar adeta altın çağını yaşadı” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) 2021 yılını değerlendiren  Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, devlet ve millet iş birliği ile ilçeye 377 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını söyledi.  Göreve geldikleri günden bugüne 1000 günü tamamladıklarını belirten Başkan Özdoğan, seçim öncesi vatandaşlara verilen 29 proje sözünü 34 proje ile tamamladıklarını söyleyerek özellikle vizyon proje olarak tabir ettiğimiz kentsel dönüşüm projesiyle adeta Hacılar’ın çehresinin değiştiğini söyledi.

Belediyecilik anlayışlarının her zaman vatandaşın yanında olmak olduğunu kaydeden Özdoğan, Hacılar'da birlik ve beraberlik olduğunun altını çizerek,  "2021 yılında hedeflediğimiz açılış ve temel atmalarda tören yapmadan yapımı hızla devam eden Halit Özkaya Kütüphanemiz inşallah tamamlanınca 2022’de hizmete girecek. 2021 de kentsel dönüşüm çok önemli.  5'nci blokla birlikte ilk etabı tamamladık, 90 metrekarelik 80 dairenin anahtar teslimi gerçekleştirdik. 4 blok 152 dairenin de temel atmasını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor” dedi.

Bilal Özdoğan, vatandaşa 29 proje sözü verdiklerini hatırlatırken, "Halkımızın teveccühü ile geldiğimiz görevde, devletimiz ve milletimiz ile el ele vererek bu projelerden hayata geçirilen 23’üne ek olarak ilgili kurumlar ve hayırseverlerin desteği ile Mehmet Özer Çocuk Kütüphanesi, Halit Özkaya Kütüphanesi, Ülfet & Murat Özdemir Aile Sağlığı Merkezi, Ali Atay Şaşoğlu Ortaokulu, Ören Dere Kanalı, maske üretimi, mahalle fırınları, Uzungöl ve Ortaseki projelerinin bir kısmını tamamlayarak ilçemiz halkının kullanımına sunduk. Bir kısmında ise yapım çalışmaları devam ediyor” ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler:
TekirdağBalıkçıSALYA
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37