Kayseri Yahyalı Belediyesi'nde memurlara yeni sözleşme

14 Ekim 2021 Perşembe 09:56
Kayseri Yahyalı Belediyesi'nde memurlara yeni sözleşme

Belediyede çalışan memurların maddi yönden desteklenmesi ve sosyal haklarının iyileştirilmesi amacıyla Kayseri'nin Yahyalı Belediyesi ile BEM-BİR-SEN Kayseri Şubesi arasında sözleşme düzenlenen törenle imzalandı.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) İmza törenine Kayseri'nin Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, BEM-BİR-SEN Kayseri Şube Başkanı Mehmet Karakaş, Belediye Başkan Yardımcısı Erdal Gülseren, Mali Hizmetler Müdürü Hacı Veli Ağırtopcu, Sendika Temsilci Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Culfa katıldı.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 51 personeli ilgilendiren sözleşmeye imza attıklarını ifade ederken, "Bu ilçeye gerçekten gece gündüz demeden hizmetimiz var. 36 bin nüfuslu güzel ilçemizin, güzel insanlarına hizmet veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde gerek kadrolu işçilerimize gerek taşeron firmasından geçen işçilerimize bir sözleşme imzalamıştık.Biz mutlu olduk çalışanlarımız mutlu oldu" dedi

Sözleşme töreninde konuşan BEM-BİR-SEN Kayseri İl Başkanı Mehmet Karakaş ise anlaşma için memurların moral ve motivasyonunun yükselmesi, yapılacak işlerde hizmetin kalitesinin artması ve topluma yansımasının daha güzel olması temennilerinde bulundu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37