Kilis Belediyesi’ne 25 araç takviye

15 Haziran 2022 Çarşamba 18:54
Kilis Belediyesi’ne 25 araç takviye

Kilis Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı aracılığıyla toplamda yaklaşık 5o milyon lira değerinde 25 araç aldı.

KİLİS (İGFA) -  Türkiye Belediyeler Birliği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı aracılığıyla Kilis Belediyesi’ne toplamda yaklaşık 5o milyon lira değerinde 25 araç tahsis edildi.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, “2021-2022 yılları arasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı aracılığıyla toplamda yaklaşık 50 milyon lira değerinde hibe ile 25 aracı belediyemize kazandırdık. Her geçen gün artan araç filomuz, alanında uzman ekibimiz ve çalışma arkadaşlarımızla memleketimize kesintisiz hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu araçların şehrimize kazandırılmasında çok büyük destekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’mıza, Türkiye Belediyeler Birliği’ne ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37