Kilis'te anahtar teslimi töreni

20 Mart 2022 Pazar 17:42
Kilis'te anahtar teslimi töreni

Kilis'te 2019 yılında temeli atılan ve 342 daireden oluşan Kent Orman Evleri’nin 1. etabı biten sahiplerine anahtarları teslim edildi.Huduteli Gazetesi / KİLİS (İGFA) - Kilis'te Kent Orman Evleri'nde anahtar teslimi yapıldı.

Törende konuşan Kent Orman Evleri Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Pamukçuoğlu, Kent Orman Evleri’nin temelini 2019 yılında atarak 1. etap olarak 110 daireyi bitirdiklerini anımsatarak, "Bugün 1. etapta bulunan ev sahiplerine anahtarlarını teslim etmek üzere buradayız. Daire sahipleri, dairelerinde bugünden itibaren oturmaya başlayacaklar inşallah. Sosyal tesislerle donatılmış bir proje olan Kent Orman Evleri’nde, Kilis'te bir ilk olan havuzu, saunası, spor salonu, taziye evi bulunmaktadır. Çocuk oyun alanlarında, çocuklar oyun oynarken aileler çocuklarını seyredebilecekler. Kilis'te bu proje ilk olduğu için bu tür projeler daha fazla olmaya başlayacak. İnsanlar bu sitede huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilecekler. Allah kısmet ederse 2. etaba başlayacağız. Daha sonra projenin tamamını bitirerek sahiplerine teslim edeceğiz" dedi.

Kent Orman Evleri içerisinde market, fırın, kasap gibi, insanların ihtiyaçlarını karşılaması için ufak bir çarşı olduğunu belirten Pamukçuoğlu, " 90 m2 ve 115 m2 olarak 2+1 daire tiplerimiz var. 2 etap olarak 3+1 dairelerimiz 165 metrekare ve 4+1 dairelerimiz 200 metrekare olacak. Bay ve bayanlar için ayrı ayrı saunalarımız ve hamamlarımız olacak. Firmamıza güvenerek bizlere destek veren ev sahiplerine teşekkür ediyor, sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yaşam içerisinde güle güle oturmalarını temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37