KİTVAK Kermesinden elde edile bağış onkoloji hastalarına

15 Aralık 2021 Çarşamba 12:13
KİTVAK Kermesinden elde edile bağış onkoloji hastalarına

Kitvak Kermesi Küçük Kulüp Alliance Restaurant’da gerçekleştirildi. İzmirlileri, hayırsever ve bağışçıları bir araya getiren kermesten elde edilen bağış onkoloji hastalarının ihtiyaçları için kullanılacak.İZMİR (İGFA)- Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) Geleneksel Kermesi kapsamında gıdadan hediyelik eşyaya, özgün sanat eserlerinden ithal hediyeliklere kadar, yüzlerce ürün Kitvak dostu hayırsever ve bağışçılara sunuldu.

Yüksek katılım ile gerçekleşen kermeste bulunan seçkin ürünler bir kaç saat içinde bağışçılar tarafından beğeniyle satın alındı. Kitvak Kermesi DJ Semih Çelik’in özel şarkılarıyla renklendi. Ziyaretçiler hem sevdiklerine yeni yıl hediyesi alarak umuda destek oldu, hem de şarkılara eşlik ederek keyifli vakit geçirdiler.

Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı A.İklil Ulueren “Bu sene çok yüksek katılımlı harika bir kermes geçirdik.Tüm ürünler İcra Komitesi üyeleri vasıtasıyla tedarik ediliyor ve yine üyelerimiz tarafından bağışa dönüştürülüyor. Çok sayıda firma da bize ürün ve hizmet desteği veriyor. El ele gönül gönüle kermesimizi gerçekleştiriyoruz. Canla başla çalışan üyelerimize, bağışçılarımıza ve kermesimize gelerek destek veren tüm hayırseverler dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37