Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısı yaptı

05 Ekim 2021 Salı 14:35
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısı yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu’nun başkanlığında encümen toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Karamürsel ilçesindeki terminalde bulunan dükkânların 3 yıl süreyle aylık kiralama ihalesi yapılırken 80 gündem maddesi daha görüşüldü.KOCAELİ(İGFA)- Birçok gündem maddesinin görüşüldüğü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında, Encümen toplantısında Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı’na ait 11 taşınmazın kiralama ihalesi yapıldı. Dilovası Diliskelesi Mahallesi Liman Caddesi No:7/1 (Diliskelesi Sahili) dernek yeri için açık teklif usulü yapılan kiralama ihalesine tek isim olarak katılan Mehmet Şirin Gül, aylık 450 TL + KDV teklif verdi.

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi No:39/1 adresindeki Karamürsel Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde yer alan yazıhaneler için de açık teklif usulü kiralama ihalesi gerçekleştirildi. Karamürsel Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde yer alan 6 No'lu Yazıhane için Asımcan Yılmaz/Şamil Ersan aylık 705 TL+KDV teklif verdi. 14 No’lu Yazıhane için Veysel Demiral aylık 810 TL+KDV teklif ederken 15 No'lu Yazıhane için Mehmet Akbağ aylık 860 TL+KDV’lik teklif sundu.

16 No'lu Yazıhane için Erol Taşçı aylık 855 TL+KDV teklif sunarken 25 No'lu Yazıhane için Hulusi Pak aylık 810 TL+KDV teklif etti. Karamürsel Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde 18-19 No'lu Yazıhane için Erdinç Yaşar’ın teklifi aylık 2.01 TL+KDV oldu.Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde yer alan 17 No'lu Yazıhane için ise iki isim mücadele etti. Açık teklif usulü yapılan kiralama ihalesinde beş tur sonunda çekilen olmayınca kapalı zarf ile teklifler alındı. 17 No'lu Yazıhane için zarf usulü verilen tekliflerde Ömer Kocabıçak aylık 2.650+KDV teklif ederken Niyazi Genç adına katılan Numan Eren aylık 4.05 TL+KDV’lik teklif sundu.

Diğer yandan Karamürsel Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisinde yer alan 4- 5, 7 ve 8 No'lu Yazıhaneler için istekli çıkmadı. Encümen toplantısında ihaleler dışında kalan maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

 

 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37