Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Bilgievi hizmeti

26 Eylül 2021 Pazar 13:22
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Bilgievi hizmeti

KOCAELİ(İGFA)- Kocaeli'ne bağlı Körfez ilçesine açılan Fatih Sultan Mehmet Bilgievi'ni ilk derslerinde ziyaret eden Başkan Büyükakın, daha sonra Akşemseddin Akademi Lisesi'ne giderek sınav öğrencilerine başarılar diledi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Başkan Büyükakın'a ziyaret sırasında eşlik etti. 

Fatih Sultan Mehmet Bilgievi'ni ziyaret eden ve verilen eğitimleri yakından inceleyen Başkan Büyükakın, “Her şey çocuklarımız için. Her şey gençlerimiz için. Kıymetli nesillerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, onlar da ne kadar başarılı olurlarsa ülkemiz bir o kadar güçlü olacak. Neyin iyi neyin kötü olduğunu bilmemiz ve düşünmemiz gerekiyor. Yardım etmenin, hayvanlara sahip çıkmanın, haksızlık yapmamanın, adil olmanın, başkasına ait olanı almamanın çok önemli değerler olduğunu unutmayın. Millet ve vatan sevgisi ile başlayan değerlerimiz sizlerin de geleceğinin garantisidir. İnsanın elde etmek için çaba gösterdiği şeyler mi kıymetlidir, yoksa daha rahat elde ettiği şeyler mi
değerlidir. Her şey kolay elde edilseydi hayat daha mı güzel olurdu?” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37