Kocaeli İtfaiye’nin yeni binasında sona yaklaşıldı

07 Ocak 2022 Cuma 10:09
Kocaeli İtfaiye’nin yeni binasında sona yaklaşıldı

Kocaeli İtfaiyesi’nin artan ihtiyacını karşılayacak yeni hizmet binası ve eğitim alanında sona yaklaşılıyor. KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli İtfaiyesi’nin daha hızlı ve etkili müdahale edebilmesi için Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi yanında inşa edilen yeni hizmet binası ve eğitim alanında çalışmalar sürüyor.

Toplam 20 bin 630 metrekarelik alanda yapılan Kocaeli İtfaiyesi idari bina ve eğitim alanı bin 841 metrekarelik idari binaya sahip. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma kapsamında bina genelinde çatı imalatları, dış cephe imalatları, dış cephe doğrama imalatları, seramik imalatları, iç kapı montajları, bitkisel toprak işleri tamamlandı.

SONA YAKLAŞILDI

Kocaeli İtfaiyesinin ihtiyaçlarına cevap verecek binanın saha betonu, bina içi bölme doğramaları, elektrik ve mekanik imalatları devam ediyor. Projenin ön kabul sürecine başlandı. Binanın zemin katında; Haber Merkezi, Vardiya Amiri Odası, Dinlenme Odaları, Lojistik Grup Amirliği Odası, İletişim Odası, Ofis, Gönüllü İtfaiyeci Odası, Yatakhaneler, Yemekhane, Spor Salonu, Giyinme
Odası ve tuvaletler bulunacak. 1 normal katta ise; Yönetim Odaları, Ofis, KOSKEM (Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi), Arşivler, Sivil Savunma Uzmanı Odası, mescitler ve tuvaletler yer alıyor.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37