Kocaeli İzmit'te minikler meşe ağacını tanıdı

09 Ocak 2022 Pazar 12:48
Kocaeli İzmit'te minikler meşe ağacını tanıdı

Kocaeli'de İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezini (İZGİM) ziyaret eden Muammer Aksoy İlkokulu 1. sınıf öğrencileri “Meşe Ağacını Tanıyorum” etkinliğine katıldı.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde (İZGİM) yer alan Çocuk Kütüphanesi, Çocuk Oyun Alanı ve atölyeler öğrencileri ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Muammer Aksoy İlkokulu 1. sınıf öğrencileri İZGİM’i ziyaret ederek keyifli ve öğretici bir günü geride bıraktı.

İZGİM’i ziyaret eden minik öğrenciler, “Doğa Eğitim Kampüsü Projesi” kapsamında doğanın ve bileşenlerinin önemini anlamak için “Meşe Ağacını Tanıyorum” etkinliğine katılarak meşe ağacı ile tanıştılar.

Peyzaj Yüksek Mimarı Harika Taze ve Ziraat Mühendisi Fazilet Erdem etkinlik süresince çocuklara tüm canlıların yaşam süresince birbirine bağlı olduğunu, zincirin bir halkası olmazsa doğal yaşamda ne gibi farklılıklar olabileceğini ve doğada her canlının ayrı bir önemi olduğu anlattı. Doğal yaşamın önemi hakkında farkındalık kazanan öğrenciler, İZGİM bünyesinde faaliyet gösteren atölyeleri gezerek ziyaretlerine devam ettiler.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37