Kocaeli İzmit'te sporcular ve aileleri yemekte buluştu

26 Kasım 2021 Cuma 12:52
Kocaeli İzmit'te sporcular ve aileleri yemekte buluştu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın da katılımıyla İzmit Belediyespor karate, güreş, jimnastik, atletizm ve izcilik branşlarındaki sporcular ve aileleriyle bir araya geldiKOCAELİ(İGFA)- İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve  TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İzmit Belediyespor karate, güreş, jimnastik, atletizm ve izcilik branşlarındaki sporcular ve aileleriyle yemekte bir araya geldi.

Sporcular ve aileleriyle bir araya gelinen yemekte konuşan  İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit Belediyesi olarak göreve geldiğimizden beri sporu, sporcuyu ve sporcu ailelerini desteklemek ve teşvik etmek adına sporun içinde yer alan herkesle dirsek teması içerisindeyiz" dedi.

İzmit Belediyespor’un karate, güreş, jimnastik, atletizm ve izcilik braşlarındaki antrenörlere vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. İzmit Belediyespor’un, yıl içerisinde katıldıkları organizasyonlarda güzel başarılar elde ederek tüm İzmit’i gururlandıran sporcularına ise hediye çeki verildi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37