banner55

Kocaeli'nde olimpiyat şampiyonları bu salonda yetişecek

15 Ocak 2022 Cumartesi 11:00
Kocaeli'nde olimpiyat şampiyonları bu salonda yetişecek

Büyükşehir, Spor Kenti Kocaeli’nde geleceğin olimpiyat yıldızlarını yetiştirmek için mevcut jimnastik spor tesisini yeniden düzenledi. KOCAELİ (İGFA)- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Spor Kenti Kocaeli’nde geleceğin olimpiyat yıldızlarını yetiştirmek için Sanayi Mahallesi’nde bulunan spor tesisini cimnastik branşının yapılabileceği şekilde yeniden düzenledi.

Tesiste, Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor okulları 6-14 yaş aralığındaki çocuklara temel hareket eğitiminden barfikse kadar cimnastiğin birçok alanında eğitimlerin yanı sıra Kocaeli’ndeki spor kulüplerine de hizmet veriliyor. Daha önce çeşitli takım ve salon sporlarına yönelik hizmet veren çok amaçlı tesis yenilenerek cimnastik branşında da eğitim verilebilecek hale getirildi.

TESİS BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü’nün Sanayi Mahallesi’ndeki Cimnastik Spor Tesisinde ilk olarak geniş kapsamlı bir bakım ve onarım çalışması yapıldı. Mevcut cimnastik ekipmanları yenilendikten tesisin fiziki şartları iyileştirildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37