Kocaeli Yeşilova Çınar Çocuk Evi gün sayıyor

Vatandaşların açılmasını heyecanla beklediği Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Sağlık Merkezi’nin çevre düzenlemelerinde de sona gelindi. Yeni eğitim döneminde 90 çocuğu ağırlayacak olan Yeşilova Kreşi hizmet vermek için gün sayıyor.

24 Temmuz 2021 Cumartesi 17:45
Kocaeli Yeşilova Çınar Çocuk Evi gün sayıyor

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli'nin İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi Pembe Sokak’ta yaptığı ve açılış için geri sayıma başlanan Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Sağlık Merkezi’nde bahçe düzenlemelerinde son aşamaya gelindi. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Yeşilova sakinlerine sözünü verdiği, son derece modern ve kullanışlı binasıyla dikkatleri üzerine çeken kreş ve sağlık ocağında çevre düzenlemesi çalışmalarının son aşamaya gelmesiyle geri sayım başladı.

KOCAMAN SOSYAL ALAN

885 metrekarelik kapalı alanda, 3 katlı binada hizmet verecek olan Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Sağlık Merkezi’nde heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2 bin 900 metrekarelik park ve sosyal alan, mahalleye renk katan mimarisiyle açılış öncesi hazırlıkların sürdüğü kreş ve sağlık ocağı binasında bahçe peyzaj düzenlemelerinde son aşamaya gelindi. Çocukların eğitimde kaldıkları sürede oyun oynayıp eğlenceli vakit geçirebileceği sosyal alan fark yaratacak.

MODERN VE ERGONOMİK

2 milyon 850 bin TL bütçeli Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Sağlık Merkezi’nin 640 metrekare alanı kreş olarak hizmet verecek. Okul öncesi çocuklarının güvenle bırakılabileceği, eğitim, yemek, oyun ve sosyalleşme ihtiyaçlarının karşılanacağı kreşte; modern ve ergonomik 5 adet sınıf, spor odası, yemekhane ve faaliyet alanlarının bulunuyor. Yeni eğitim döneminde hizmete girecek olan kreşte aynı anda 90 çocuk misafir edilecek. Binanın zemin katı ise sağlık ocağı olarak hizmet verecek.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37