Kocaeli’de Başkan Büyükakın talepleri dinliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilçe merkezleri kadar köylerde yaşayan vatandaşları sık sık ziyaret ediyor, taleplerini dinliyor. Bu kapsamda İzmit ilçesi Nebihoca ve Eseler Köyleri ziyaretinde vatandaşlar, Başkan Büyükakın’dan doğalgaz talebinde bulundu.

05 Ağustos 2021 Perşembe 15:44
Kocaeli’de Başkan Büyükakın talepleri dinliyor

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların talepleri üzerine Başkan Büyükakın’ın girişimleri ile İzmit ilçesi Nebihoca ve Eseler Köylerine doğalgaz çalışmalarına başlandı. Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda ekipleri şuan Nebihoca ve Eseler köylerinde kazı çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Daire Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve teknik ekip yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Altay, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Köy sakinleri ise evlerine kadar gelecek doğalgaz için çok memnun. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın taleplerine çok kısa sürede cevap verdiğini belirten vatandaşlar doğalgazın heyecanını yaşamaya başladı. Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman yanların olduğunu ve ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her zaman yardımda bulunduğunu ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
BuğdayETBBorsaAyçiçeği
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37