Kütahya'da amatör kulüplere 400 bin TL yardım

08 Ocak 2022 Cumartesi 10:40
Kütahya'da amatör kulüplere 400 bin TL yardım

Kütahya Belediyesi, Kütahya’da bulunan 66 amatör spor kulübüne 400 bin TL’lik nakdi yardımda bulundu. Yardım töreninde konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gençlere desteklerinin her alanda olduğu gibi sporda da devam edeceklerini söyledi.KÜTAHYA (İGFA)- Kütahya Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardım Töreni Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gençlere önem verdiklerini ifade ederek, gençlere her türlü desteği verdiklerini söyledi. Başkan Işık, her yıl amatör spor kulüplerine verdikleri nakdi yardımların arttığını ifade ettiği konuşmasında, bu yıl amatör spor kulüplerine yapılan yardımın 400 bin TL’ye çıktığını ifade etti. Başkan Işık, “Belediyemizin sadece amatör spor kulüplerine nakdi yardımı yok. Encümen kararı ile şehir dışı müsabakalarda araç desteği, yakıt desteği gibi spor kulübü olması kaydı ile desteğimizi sürdürüyoruz. Kütahya Belediyesi mücavir alanları içinde kalması kaydı ile forma desteği yapıyoruz” dedi.

YONCALI SPORCU KAMP MERKEZİ OLACAK

Yoncalı’da yapılan spor tesislerinden de söz eden Başkan Işık, “Yoncalı’da bir nizami, iki antrenman sahası olmak üzere çim saha yapımımız tamamlandı. Bin kişilik tribünü ve aynı anda 6 takımın maç yapabileceği sahalarla beraber şehrimize bunu kazandırdık. Yanındaki 25 dekarlık alanın tamamını antrenman sahası yaparak Yoncalı’yı, turizm tesislerinin değerlendirilmesi, hem de yeni bir vizyon olarak kamp merkezi yapacağız. Belediyemizin 15 mahallede Spor Toto Teşkilatından aldığı 4,5 milyon TL destek ile semt sahalarını yapıyoruz” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37