Malatya Altınkayısı Bulvarı’nda yol çalışması

Malatya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde can ve mal kayıplarının yaşanmaması, yaya ve araç trafik akışının daha düzenli olabilmesi için yol çizgi çalışmalarına devam ediyor.

02 Ağustos 2021 Pazartesi 13:35
Malatya Altınkayısı Bulvarı’nda yol çalışması

MALATYA (İGFA) - Malatya merkez ve ilçelerinde var olan, yeni açılan ve asfaltlanan yollarda çalışmalarını sürdüren ekipler, trafik yoğunluğuna göre gündüz ve gece yol çizgi ve levhalama çalışmalarını sürdürüyor. Malatya’da trafik ve ulaşım anlamında yol çizgi ve uyarı levhaları noktasında çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol işaretleme ve levha çalışmalarını Altınkayısı Bulvarı’nda tamamladı.

Yapılan çalışmaları yakinen takip eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Altınkayısı Bulvarı’nda yapılan çalışmaları inceleyerek çalışmaları yapan personellerle bir araya geldi.

 Malatya genelinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Hasan Şişman, “ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımızın Malatya’da yeni yolların açılması ve yol ağlarının iyileştirilmesiyle ilgili hedefleri bellidir. Bu hedefler doğrultusunda Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımızın özellikle yapmış olduğu yolların ve Büyükşehir Belediyemizin sorumlu olduğu yolların trafiğin sigortası sayılan yol çizgi ve levha çalışmalarımızı yapıyoruz. Sürücülerimizden isteğimiz kazaların yaşanmaması için trafik çizgi ve işaretlemelerini uymalarıdır” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Turkcell
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37