Malatya'da başarılı personeller bir araya geldi

07 Ocak 2022 Cuma 16:14
Malatya'da başarılı personeller bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından açılan görevde yükselme sınavında başarılı olan personeller, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığının dönemler içerisinde açtığı görevde yükselme sınavına katılan Zabıta Daire Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı personellerin katıldığı görevde yükselme sınavının ardından başarılı olan personellerin ilgili görev değişiklikleri gerçekleştirildi.

Görevde yükselme sınavında başarılı olan personellerle birlikte Başkan Gürkan’ı ziyaret eden Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, “Zabıta memurlarımız arasında görevde yükselme kadrolarıyla alakalı 5 kadro için sınav açıldı. Yapılan sınava 15 arkadaşımız katıldı. İnönü Üniversitesinin organize ettiği ve yasal süreçlere uygun bir şekilde 70 baraj puanını aşan görevde yükselme sınavında başarılı olan arkadaşlarımızla başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk. Sayın Başkanımızın Zabıta Daire Başkanlığına her zaman desteklerini gördük. Başkanımız görevde yükselme için bizlere yine desteklerini sağladı. Teşekkür ediyoruz” dedi.

İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu ise, “İnsan Kaynakları Daire Başkanlığımızın İtfaiye ve Zabıta Daire Başkanlığımızda açmış olduğu görevde yükselme sınavında İtfaiye Daire Başkanlığımızda 11 arkadaşımız çavuşluk rütbesini alarak asaleten görevlerine atandılar" dedi. 

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37