Malatya Kent Konseyi STK’larla istişare etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kent Konseyi'nin daveti üzerine bir araya gelen STK Temsilcilerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda ağırlayarak Malatya’da yapımı gerçekleştirilecek olan Cuma Camisi için istişarelerde bulundular.

08 Ağustos 2021 Pazar 16:26
Malatya Kent Konseyi STK’larla istişare etti

MALATYA (İGFA) - Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdulkadir Artan STK temsilcileriyle geçtiğimiz hafta içerisinde Cuma Camisi ile alakalı olarak bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “STK temsilcilerimiz Cuma Camisinin Malatya için büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getirdiler. Sayın Başkanımızın önerileri katılımcılar tarafından kabul gördü. Bu ziyaretimizi de Sayın Başkanımıza teşekkür etmek ve istişarelerde bulunmak için gerçekleştiriyoruz” dedi.

Malatya için büyük bir caminin şart olduğunu belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Cuma Camisinin yapımı ile ilgili arkadaşlarımız bizlere taleplerini ilettiler. Camimizin yapımını halkla birlikte, hayırla yapılacak inşallah. Caminin yapımında herkesin katkısı, herkesin paydası olduğu bir anlayışla olmasını sağlamalıyız. İnşallah hep birlikte Malatya için güzel bir Caminin yapımını gerçekleştirmiş oluruz” dedi.

Başkan Gürkan konuşmasının devamında Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan hizmet ve yatırımlar hakkında da katılımcı STK temsilcilerine bilgiler aktardı.

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’da, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak yapmış olduğunuz bütün hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, "Özellikle Arslantepenin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine girmesinde çok ciddi emek ve katkılarınız var bundan dolayı da teşekkür ediyorum. Şehirlerin hafızalarda kalmasını sağlayan önemli eserler vardır. Bunlardan en önemlileri ise camiler ve ibadethanelerdir” dedi.

Anahtar Kelimeler:
OperasyonUyuşturucuçolu
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37